Aromaterapija

Sve radionice  u organizaciji Holističkog Studija Phyto Formula održavaju se u terminima koji se dogovore s polaznicima, a povremeno se termini objavljuju i na Facebooku te Instagram profilu Phyto Formule. Dodatne informacije i prijave na: info@phyto-formula.hr ili na broj telefona: 099 2046 042.

Mjesto održavanja radionica: Ilovnjak 11, Velika Gorica

Posebna pogodnost za polaznike radionica: svi polaznici ostvaruju 15% popusta na sirovine u Kemig4U (maloprodaja i webshop).

 

RADIONICE

1. MOJA SIGURNA MIRISNA OAZA

Koristite eterična ulja, uglavnom u difuzoru ili aroma lampici, ali ste u stvari početnik i ne znate kako biste ih izmiješali te koja je namjena i terapeutsko djelovanje pojedinih eteričnih ulja? Ova je radionica namijenjena upravo vama.

Eterična ulja, osim što lijepo mirišu, mogu vam biti sjajna podrška u izazovima svakodnevnog života – možete ih koristiti za opuštanje, bolju koncentraciju i razbuđivanje, poboljšanje raspoloženja; za masažu, njegu tijela, ali i za prevenciju i tretiranje određenih tegoba. Ona vam mogu pomoći da sačuvate i unaprijedite svoje zdravlje. Da bi vam aromaterapija postala dobar suputnik potrebno je koristiti eterična ulja određene kvalitete, na ispravan način te u odgovarajućim dozama.

Na ovoj ćete radionici naučiti koristiti 20 eteričnih ulja za razne namjene (od osnovne njege pa sve do rješavanja nekih uobičajenih tegoba). Saznat ćete koja biste eterična ulja uvijek trebali imati u vašoj kućnoj ljekarni, a izradit ćemo i nekoliko pripravaka – kupku ili šumeće kuglice za kupanje, roll – on za opuštanje ili bolju koncentraciju i balzam (melem) prema vašim željama.

Trajanje: 3,5 – 4 sata
Cijena: 350 kn