Limfna-stimulacija

Dr. Hauschka tretman – jedinstveni ritual holističke njege

Svi Dr. Hauschka tretmani lica započinju toplom kupkom za stopala. Iako ona nije obavezna, pomoći će vam da umirite svoje misli i pronađete unutarnji mir – harmoniju uma, duha i tijela. Nakon kupke prepustite se nježnoj masaži stopala i potkoljenica.

Slijede opuštajući pokreti na mišićima vrata i leđa, a šake i ruke zagrijavaju se masažom. Nakon toga se s užitkom možete prepustiti tretmanu lica. Prvi korak u postizanju čistog, zdravog tena nježno je i revitalizirajuće čišćenje preparatima iz prirode. Uklonit ćemo vam šminku Dr. Hauschka mlijekom za čišćenje, a Dr. Hauschka krema za čišćenje lica na sebe veže sebum i nakupljene čestice nečistoće koje će ispiranjem nestati s vaše kože.

Mirisne komprese za lice i dekolte, koje slijede, omogućuju duboko i opušteno disanje.

Dr. Hauschka parna kupka za lice s hamamelisom, dragoljubom i tratinčicom te maska za dubinsko čišćenje od ljekovite gline s hamamelisom i dragoljubom dubinski čiste pore i pripremaju ih za daljnje korake njege. Tijekom djelovanja maske za čišćenje, područje oko očiju hlade i opuštaju oblozi za oči Dr. Hauschka.

Ono što čini tretmane Dr. Hauschka tako jedinstvenima je ritam pokreta, ritmička izmjena između mirovanja i pokreta, topline i hladnoće.

RITMIČKA REVITALIZACIJA: limfna stimulacija

Limfna stimulacija osnova je svih Dr. Hauschka tretmana. Tanke limfne kapilare imaju važnu ulogu u uklanjanju metaboličkih otpadnih tvari i prekomjerne tekućine iz tkiva. Dodirom nježnim pokretima ruku ili potezima četkicom one se opuštaju i pročišćavaju, kisik i hranjive tvari dopiru u stanice, tkivo se oslobađa otpadnih tvari i aktivira se proces detoksikacije organizma.

Rezultat ovog tretmana je obnavljanje kože, čišćenje organizma, ojačan imunološki sustav i osnažene funkcije organizma.

HARMONIZIRAJUĆA NJEGA

Kozmetika Dr. Hauschka promatra kožu kao cjelovit organ, potiče njezinu vlastitu aktivnost i pomaže joj u njezinoj samostalnoj obnovi.

Dr. Hauschka kozmetičarka uvijek prilagođava program njege stanju kože. Iz ekskluzivnog asortimana preparata za intenzivnu njegu odabrat će najprikladniji za trenutno stanje vaše kože, bez obzira radi li se o njezi, maski, mirisnim kompresama, ulju ili kremi za njegu. Po potrebi će u tretman uključiti i mehaničko čišćenje lica.

Nakon klasičnog Dr. Hauschka tretmana potpuno ćete se opustiti te osjetiti lakoću i unutarnju ravnotežu.

Osim klasičnog Dr. Hauschka tretmana, postoje kraće (tretman opuštanja, tretman čišćenja, revitalizirajući te tretman učvršćivanja), ali i duže varijante Dr. Hauschka tretmana (luksuzni Dr. Hauschka tretman).