O MENI

Dragana Klarić

dragana-klaric

Dobro došli na moju web stranicu. Moje ime je Dragana Klarić. Već dugi niz godina radim kao savjetnica za fitoaromaterapiju i prirodnu kozmetiku, a zadnjih nekoliko godina bavim se i razvojem prirodnih kozmetičkih proizvoda. Razgledajte kakve holističke tretmane možete isprobati, te saznajte kakva savjetovanja, radionice i seminare pohađati u Phyto Formuli. Sigurno će vas nešto privući.

Moja misija – zaljubite se u put prirode 

Velika želja mi je inspirirati vas i pomoći da sačuvate i unaprijedite svoje zdravlje i ljepotu koristeći prirodne biljne pripravke, eterična ulja i prirodnu kozmetiku. Prepustite se nježnoj snazi prirode i otkrijte koliku zadivljujuću moć ima.

Zaljubite se u put prirode kao i ja. Moja ljubav prema biljkama i prirodi traje već godinama. Još kao djevojčica bila sam očarana ljekovitim biljkama.  Sakupljanje biljaka za moj prvi herbarij pretvorilo se u hobi, zbog kojeg sam upisala srednju školu za farmaceutske tehničare, a nastavila sa studijem biologije na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu.

Kako sam otkrivala nježnu snagu prirode 

Na prvom radnom mjestu, u biljnoj ljekarni, naučila sam mnogo o  snazi ljekovitih biljaka i započela intenzivan put istraživanja alternativnih metoda liječenja i iscjeljenja. Mnogo sam se puta uvjerila u njihovu fascinantnu učinkovitost.

Dvadeset godina radila sam u Biovegi, vodećoj hrvatskoj tvrtki na području ekološke trgovine i održivog poslovanja. Tamo je ljubav prema ljekovitom bilju dobila novu dimenziju. Otvorio se prekrasan svijet prirodne i organske kozmetike, koja je i danas moja velika ljubav. Poseban pristup njezi kože Dr. Hauschka kozmetike kao i  djelovanje prirodnih sastojaka na kožu, potpuno su me oduševili pa sam završila i edukaciju za kozmetičarku, a kao Dr. Hauschka trener prenosim stečeno iskustvo i znanje ostalim entuzijastima u Hrvatskoj i cijeloj regiji. Sretna sam kad vidim svoje klijente kako uvode pozitivne promjene u svoj život i kako se njihova koža uz pomoć Dr. Hauschka kozmetike mijenja i dobiva novi sjaj.

Učenje, usavršavanje i poduka 

Do danas sam održala brojne edukacije i predavanja za građanstvo i stručnu javnost s područja prirodne kozmetike. Uvijek ističem prednosti prirodne kozmetike u odnosu na konvencionalnu, a jedna od dragih tema su mi štetni sastojci u konvencionalnoj kozmetici.

Uz organsku kozmetiku, u Biovegi sam upoznala i aromaterapiju te završila certificirane edukacije za Primaverina eterična ulja. Aromaterapija mi je neizmjerno pomogla u tretiranju endometrioze.

Iako sam se odavno uvjerila u njihovu učinkovitost, svaki puta me ponovo fascinira koliko eterična ulja mogu biti istovremeno moćna i blaga te neškodljiva ako se poštuju propisane doze. Odlična su za prevenciju, a mogu nam pomoći i u rješavanju postojećih tegoba.

Pozitivna iskustva su me potaknula na nastavak edukacija s područja fitoaromaterapije i prirodne kozmetike u Hrvatskoj (Udruga Anias de Moras i Galbanum) i inozemstvu (Herbal Academy, Learning Herbs; Formula Botanica; razni kongresi).

Moj uzbudljivi put istraživanja nježne snage prirode nastavlja se i dalje.

Nakon virtualnog upoznavanja, dođite u ugodan i opuštajući ambijent Phyto Formule, uvjerite se u moć prirodnih preparata i otkrijte kako mogu unaprijediti vaše zdravlje i ljepotu.

Veselim se našem upoznavanju, od srca,

Dragana