Cjenik usluga

Dr. Hauschka TRETMANI LICA

Dr. Hauschka mini-break

Nemate vremena za kompletan kozmetički tretman, a osjećate da je vašem licu potrebna intenzivna njega? Probajte ovaj tretman i vaša će vam koža biti zahvalna. Zasjat će novim sjajem i svježinom za samo 40-ak minuta.

Vaše ćemo lice njegovati odabranim Dr. Hauschka preparatima, a posebnu ćemo pažnju posvetiti koži lica, vrata i dekoltea. Poklonite si trenutke odmora i opuštanja i uživajte u ovom opuštajućem tretmanu.
Trajanje: 40 minuta

CIJENA: 28,00 EUR/210,97 KN

Dr. Hauschka tretman čišćenja masne i nečiste kože tinejdžera

Ovaj intenzivan tretman posebno je namijenjen reguliranju nečiste kože tinejdžera. Preporučuje se ponavljanje tretmana svakih 14 dana do potpunog normaliziranja stanja kože.

Tretman obuhvaća čišćenje lica i dekoltea, toniziranje, omekšavanje lica parom, mehaničko čišćenje lica, dubinsko čišćenja lica maskom i dnevnu njegu.
Trajanje: 60 – 80 minuta

CIJENA: 32,00 EUR/241,10 KN

Dr. Hauschka tretman čišćenja

Intenzivno dubinsko čišćenje s prirodnom Dr. Hauschka kozmetikom čisti vašu kožu i poboljšava njen izgled, a ten postaje blistav.
Tretman uključuje: opuštanje glave i vrata, čišćenje lica i dekoltea, toniziranje i omekšavanje kože lica parom, mehaničko čišćenje lica, dubinsko čišćenje lica maskom, limfnu stimulaciju, intenzivnu njegu specijalnom ampulom i na kraju završava nanošenjem dnevne njege.
Trajanje: 60 – 70 minuta

CIJENA: 40,00 EUR/301,38 KN

Dr. Hauschka tretman opuštanja

Tretman lica bez dubinskog čišćenja opustit će vas od glave do pete.
Tretman obuhvaća kupku za stopala, masažu stopala i potkoljenica, opuštanje vrata i glave, opuštanje i istezanje ruku i šaka, čišćenje lica i dekoltea, toniziranje, limfnu stimulaciju, intenzivnu njegu specijalnom ampulom, masku, masažu dekoltea i dnevnu njegu.
Trajanje: 60 minuta

CIJENA: 44,00 EUR/331,52 KN

Dr. Hauschka tretman učvršćivanja (za njegu zrele kože)

U stisci ste s vremenom, no želite se opustiti i svom licu pokloniti kraljevski tretman – posebnu njegu? Ovo je pravi tretman za vas. Tretman opuštanja upotpunjen je njegom, odnosno zaglađivanjem područja oko očiju i učvršćivanjem osjetljive kože vrata.
Trajanje: 75 minuta

CIJENA: 54,00 EUR/406,86 KN

Dr. Hauschka revitalizirajući tretman

Ponekad je vaša koža umorna, a Revitalizirajući tretman može ju „oživjeti“. Posebno se preporučuje u prijelaznim razdobljima, primjerice u vrijeme izmjene godišnjih doba.
Nakon iznimno ugodne kupke za stopala i masaže stopala i potkoljenica slijedi čišćenje lica (toniziranje lica, omekšavanje parom, mehaničko čišćenje, dubinsko čišćenje maskom, limfna stimulacija, intenzivna njega specijalnom ampulom i nanošenje maske). Posvetit ćemo pažnju i vašem dekolteu ugodnom masažom.
Trajanje: 90 minuta

CIJENA: 54,00 EUR/406,86 KN

Dr. Hauschka klasičan tretman

Priuštite si kratak, poseban odmor: opuštajuća kupka stopala, masaža stopala, ruku i šaka i mirisne komprese pomažu vam produbiti disanje i idealna su priprema za čišćenje i njegu lica Dr. Hauschka kozmetikom. Maske za čišćenje i njegu te intenzivna njega ampulama oživljavaju i obnavljaju vašu kožu. Popratna limfna stimulacija uz pomoć nježnih četkica uklanja otpadne tvari, pročišćava i jača imunitet. Rezultat Dr. Hauschka klasičnog tretmana duboka je opuštenost, osjećaj lakoće i unutarnje ravnoteže.
Trajanje: 120 minuta

CIJENA: 61,00 EUR/459,60 KN

Dr. Hauschka luksuzni tretman učvršćivanja (za intenzivnu njegu zrele kože)

Ovaj tretman, luksuzan u svakom pogledu, započinje mirisnom kupkom za stopala nakon koje slijedi masaža stopala, ruku i šaka, a zatim se nježnim pokretima opuštaju vrat i ramena. Tople mirisne komprese dodatno opuštaju i pripremaju kožu za čišćenje i njegu lica. Nakon parenja lica, mogućeg mehaničkog čišćenja te maske od gline i intenzivne njege ampulama, slijedi limfna stimulacija koja pročišćava kožu, uklanja otpadne tvari, jača otpornost i tonus kože. Slijedi poseban tretman kojim se zaglađuje područje oko očiju i učvršćuje koža na vratu. Na područje oko očiju, lice i vrat obilno se nanosi kombinacija hidratantnog seruma i hranjive maske koja dubinski hidratizira i hrani kožu, jača tonus i reducira bore. Djelovanje seruma i maske upotpunjuju naizmjenične tople i hladne mirisne komprese, nakon čega slijedi masaža dekoltea i dnevna njega.
Trajanje: 135 minuta

CIJENA: 73,00 EUR/550,02 KN

TRETMANI TIJELA

Brazilska maderoterapija

Brazilska maderoterapija sve je popularnija masažna tehnika kojom se uspješno uklanja celulit i sprječava njegov nastanak. Izvodi se posebnim masažerima raznih oblika, napravljenim od prirodnog drveta. Njima se izvodi serija pokreta koji se ponavljaju, čime se stimulira limfni sustav te potiče uklanjanje celulita, masnih naslaga, toksina i nakupljene vode.
Za razliku od klasične kod brazilske maderoterapije dopire se do dubokih slojeva tkiva te se aktiviraju stanice iznutra. Također, brazilskom maderoterapijom mogu se obraditi i dijelovi tijela poput: masnih naslaga na području trbuha i unutarnje strane bedara.

Prvi rezultati vidljivi su nakon prvog tretmana, a svaki sljedeći tretman donosi sve značajniju promjenu na području koje se tretira. Najčešće je potrebno odraditi 12-15 tretmana da bi se postigli željeni rezultati a ponekad je ciklus potrebno i ponoviti ali uz kratku pauzu. Preporučuje se dolaziti na tretmane 2-3 puta tjedno.

CIJENA:

Brazilska maderoterapija (noge, trbuh, stražnjica, leđa i struk): 28,00 EUR/210,97 kn (50-60 min)

Brazilska maderoterapija (noge, trbuh i stražnjic)a: 21,00EUR/210,97 kn (35-45 min)

Brazilska maderoterapija (noge i stražnjica): 17,00 EUR/128,09 kn (30-35 min)

Brazilska maderoterapija (trbuh i struk): 15,00 EUR/113,02 kn (20-25 min)

PAKETI TRETMANA BRAZILSKE MADEROTERAPIJE:

Noge, trbuh, stražnjica, leđa i struk – 6 tretmana: 152,00 EUR/1145,24 kn
Noge, trbuh i stražnjica – 6 tretmana: 114,00 EUR/858,93 kn
Noge i stražnjica – 6 tretmana: 92,00 EUR/693,17 kn
Trbuh i struk – 6 tretmana: 81,00 EUR/610,29 kn

Noge, trbuh, stražnjica, leđa i struk – 12 tretman: 285,00 EUR/2147,33kn
Noge, trbuh i stražnjica – 12 tretmana: 215,00 EUR/1619,92 kn
Noge i stražnjica – 12 tretmana: 174 EUR/1311,00 kn
Trbuh i struk – 12 tretmana: 153 EUR/1152,78 kn

Brazilska Vakuum Fit maderoterapija

Brazilska Vakuum Fit maderoterapija daje nevjerojatne rezultate već nakon prvog tretmana. Kombinacija je limfne drenaže i oblikovanja tijela korištenjem drvenih elemenata u obliku zvona.

Po čemu je ovaj tretman tako poseban?

  • U odnosu na „klasičnu“, brazlisku maderoterapiju, dovodi brže do željenih rezultata.
  • Nježno pomaže tijelu da se riješi celulita – ne boli, ne izaziva stvaranje modrica i oštećenje tkiva.
  • Smanjuje volumen i pomaže u (pre)oblikovanju tijela
  • Daje nevjerojatne rezultate već nakon prvog tretmana – mjerljive u centimetrima!
  • Uklanja nakupljenu vodu i toksine iz tijela
  • Stvara osjećaj lakoće i poletnosti; opušta
  • Najčešće je potrebno odraditi 6-12 tretmana da bi se postigli željeni rezultati a ponekad je ciklus potrebno i ponoviti. Preporučuje se dolaziti na tretmane 2-3 puta tjedno.

 

CIJENA:

Brazilska Vakuum Fit maderoterapija (trbuh, noge, stražnjica): 40 EUR/ 301,38 kn (60 minuta)

Brazilska Vakuum Fit maderoterapija (cijelo tijelo): 60 EUR/ 452,07 kn (90 minuta)

 

PAKETI TRETMANA Brazilske Vakuum Fit maderoterapije:

BVFM (trbuh, noge, stražnjica), 6 tretmana: 216 EUR/ 1.627,45 kn
BVFM (cijelo tijelo,) 6 tretmana: 324 EUR/ 2.441,18 kn
BVFM (trbuh, noge, stražnjica), 12 tretmana: 408 EUR/3.074,08 kn
BVFM (cijelo tijelo), 12 tretmana: 612 EUR/4.611,11 kn

 

PAKETI TRETMANA Brazilske Vakuum Fit Maderoterapije (BVFM) i Brazilske Maderoterapije (BM):
BVFM + BM (trbuh, noge, stražnjica) 3+3 tretmana: 162 EUR/ 1.220,59 kn
BVFM + BM (cijelo tijelo) 3+3 tretmana: 234 EUR/ 1.763,07 kn
BVFM + BM (trbuh, noge, stražnjica) 6+6 tretmana: 306 EUR/ 2.305,56 kn
BVFM + BM (cijelo tijelo) 6+6 tretmana: 449 EUR/ 3.382,99 kn

Masaža leđa

Odlična je opcija za oslobađanje od napetosti, bolova u ramenima i leđima.
Trajanje: 30 minuta

CIJENA: 15,00 EUR/113,02 KN

Aroma masaža tijela

Blagotvorna klasična masaža tijela, upotpunjena toplim biljnim i eteričnim uljima snažnog terapijskog djelovanja. Eterična ulja harmoniziraju, revitaliziraju i umiruju organizam te istovremeno djeluju i na organe s narušenom ravnotežom. Terapeut priprema mješavinu eteričnih ulja neposredno prije početka tretmana, kombinirajući ih ovisno o tegobama, stanju i trenutnim potrebama svakog klijenta.
Trajanje: 60 minuta

CIJENA: 35,00 EUR/263,71 KN

Relax & Detox masaža tijela

 

Obuhvaća kupku za stopala, brazilsku vakuum fit maderoterpiju trbuha, nogu i stažnjice, elemente limfne drenaže te masažu leđa i ruku a završava toplim oblogom na ramenima. Baš kako joj i samo ime kaže, ova je masaža dubokoopuštajuća a ublažava stres te istovremeno potiče detoksikaciju tijela. Rezultat ovakve masaže vidljiv je na svim razinama jer opušta mišiće, produbljuje disanje, potiče rad limfe te revitalizira cijelo tijelo.

Trajanje: 90 minuta

 

CIJENA: 55 EUR/414,40 KN

 

Đumbiroterapija

U tradiciji istočnih naroda đumbir se već tisućama godina koristi za liječenje.
U ovom tretmanu terapeut stavlja na tijelo tople obloge. Toplina potiče cirkulaciju krvi i limfe, što dovodi do eliminacije oslobođenih toksina i dubokog opuštanja uma i tijela. Svježi ugrijani đumbir duboko prodire u tkivo i u organe kao što su bubrezi, pluća i jetra, do same stanične razine.
Đumbiroterapija se preporučuje kod:
✿ akutnih ili kroničnih bolova u mišićima
✿ reumatizma
✿ artritisa
✿ bolova u leđima
✿ ukočenosti vrata i grčeva (menstrualni; crijevni)
✿ oporavka organizma nakon upalnih stanja (bronhitis, upala mjehura, infekcije prostate i sl.)
Posebno se preporučuje zimi, kad je našim bubrezima potrebno više topline i pažnje te kad je njihova energija aktivnija, kao i kod promjene godišnjih doba.

Opis tretmana:
Tretman započinje osnažujućom đumbirovom kupkom za stopala, koja će vas zagrijati i opustiti. Nakon toga na odabrane dijelove tijela stavljaju se oblozi od svježeg đumbira, koji se po potrebi i zamjenjuju novima, ovisno o brzini djelovanja što je vrlo individualno. Osim toga primjenjuju se i druge tehnike poput trljanja kože toplim oblozima. Nakon obloga slijedi 20 minutna masaža leđa i na kraju šalica toplog čaja.

Đumbiroterapija će ugrijati i energizirati tijelo te ojačati prirodnu otpornost tijela. Za bolji učinak preporuka je napraviti paket od 6 tretmana u 2-3 tjedna.
Trajanje: 60 minuta

CIJENA: 33,00 EUR/248,64 KN (pojedinačni tretman) ili 165,00 EUR/1243,19 KN (paket od 6 tretmana)

 

AromaDrop tretman leđa

Za razliku od klasične aromamasaže, u AromaDrop tretmanu leđa koriste se specifična eterična ulja koja opuštaju, ublažavaju stres, imaju antibakterijsko/antivirusno djelovanje, jačaju otpornost organizma, smanjuju bolove i upale te podižu raspoloženje.

Eterična ulja nanose se duž energetskih linija i na refleksne točke leđa i stopala. Djeluju protuupalno, ublažavaju bolove u leđima i ramenima, dovode tijelo u ravnotežu pomažući mu da pokrene vlastiti proces detoksikacije i ojača obrambene sposobnosti. Budući da eterična ulja donose kisik u stanice ubrzava se i proces oporavka.

Opis tretmana
Tretman započinje opuštajućom toplom kupkom stopala nakon koje slijedi masaža stopala i tretman leđa koji završava toplim oblogom. On dodatno opušta te omogućava bolje upijanje i djelovanje eteričnih ulja.
Za najbolji učinak preporučujemo ukupno 6 do 8 tretmana u kontinuitetu, jednom tjedno, a kasnije barem jednom mjesečno za održavanje dobrog stanja.
Trajanje: 60 -70 minuta

CIJENA: 39,00 EUR/293,85 KN